3425W de Mijnwerker Bitmain Antminer L7 9500m van LTC ASIC voor Litecoin Dogecoin

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Antminer
Modelnummer L7
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Knoeiboeltarief 9500M Algoritme Scrypt
Productgrootte 340*178*304.3mm Machtsconsumptie 3425W
Steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG Gewicht 11.20KG
Hoog licht

3425W de Mijnwerker van LTC ASIC

,

Antminerl7 LTC ASIC Mijnwerker

,

Bitmain Antminer L7

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Bitmain Antminer L7 9500m 3425W voor Mijnbouw Litecoin en Dogecoin

 

Productnaam Antminer L7 - Preorde steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG
Knoeiboeltarief 9500m Productgrootte 340*178*304.3
machtsconsumptie 3625W±5% gewicht 11.20KG
Algoritme Scrypt netwerkverbinding Ethernet

 

Ongeveer deze mijnwerker

 

Nieuwe Bitmain Antminer L7 is bedoeld de krachtigste mijnwerker voor de mijnbouw van Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). Met 9500MH/s Hashrate, is Antminer L7 gelijken aan het knoeiboeltarief bijna 20 Antminer L3+ in totaal. ASIC zal alle die cryptocurrencies steunen op het Scrypt-algoritme wordt gebaseerd. Aldus, kunt u Rand (XVG), DigiByte (DGB), (NETTO) Netcoin, Novacoin (NVC), BitConnect (BCC), en dozens andere projecten toevoegen.

 

Versie: L7

Hashrate, MH/s: 9500M

Macht op muur @25°C, Watts 3425

 

Gedetailleerde Kenmerkenwaarde

Mijnwerker Size (Length*Width*Height, w/o-pakket), mm (1-1): 370*195.5*290

Netto gewicht, kg (1-2): 15

 

Bitmain Antminer L7 (9.5Gh) is de recentste mijnwerker van één van de crypto van de wereld belangrijke hardwarefabrikanten. Ook genoemd geworden Antminer L7 9500Mh, gebruikt het platform het Scrypt-algoritme. Het komt met een maximummachtsconsumptie van 3425W en een knoeiboeltarief van 9,5 Gh/s. De versiedatum wordt vastgesteld voor November 2021. De marktgegevens van vandaag wijzen erop dat dit één voordelige mijnwerker zal zijn. Hier is ons Overzicht duidelijk van BITMAIN ANTMINER L7 (9.5Gh).

 

Een Dichtere Blik in Bitmain Antminer L7 (9.5Gh/s)
U kunt een totaal van 35 muntstukken met de hardware ontginnen genietend van volledige ASIC-steun. Enkele hoogste muntstukken aan mijn omvatten NH Scrypt, LTC+Dodge, Doge, CVG, en DigiByte. De geschatte tijd van levering van de fabrikant is November 2021.

De belanghebbende partijen kunnen de mijnwerker van belangrijke verdelers ook worden. Enkele verdelers die deze mijnwerker aanbieden omvatten BT-Mijnwerkers, AKminers, en Mijnwerker Bros. , Zijn Alle vermelde verkopers, vertrouwde op verkopers met bijna gelijkaardige lasten.

De mijnbouwpools stellen op om steun en knoeiboeltarief voor deze bepaalde hardware aan te bieden. Sommige mijnbouwpools ondersteunend deze mijnwerker omvatten AntPool, Easy2Mine, Litecoinpool, NiceHash, en Poolin.

Voor die die alternatieve mijnbouwmethodes eerder dan het gebruiken van pools zoeken, kunt zich u bij de providers van de wolkenmijnbouw aansluiten. Met Dogecoin die één van voordeligste cryptos tot op heden zijn, is deze mijnwerker verbindend om golven te maken.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

3425W de Mijnwerker Bitmain Antminer L7 9500m van LTC ASIC voor Litecoin Dogecoin 0

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.