de Mijnwerker Ltcmaster 1.23G van 1500W Innosilicon A6 met Scrypt-het Hakkenalgoritme

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Innosilicon
Modelnummer A6
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Knoeiboeltarief 1.23 GH/s Algoritme Scrypt
Productgrootte 350*500*155mm Machtsconsumptie 1500W
Steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG Gewicht 4.20KG
Hoog licht

de Mijnwerker van 1500W Innosilicon A6

,

Innosilicona6 Mijnwerker Ltcmaster

,

Asic Innosilicon A6 Ltcmaster

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Innosilicon A6 voor LTC 1500W Ltcmaster 1.23G Compatibel met Scrypt-het Hakkenalgoritme

 

Productnaam Antminer A6 steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG
Knoeiboeltarief 1.23 GH/s Productgrootte 350*125*155
machtsconsumptie 1500W gewicht 8.46kg
Algoritme Scrypt netwerkverbinding Ethernet

 

Ongeveer deze mijnwerker

Innosilicona6+ LTCMaster mijnwerker met 2,2 GH/s-knoeiboeltarief bij 2,1 van de machtskw consumptie. Rand-Scrypt, DGB-Scrypt, Einsteinium, Litecoin, Florijn, mijnwerker GameCredits, Dogecoin, Viacoin, en horde-Scrypt compatibel met Scrypt-het hakkenalgoritme.

 

Geluidsniveau van de Meester van Innosilicon A6+ LTC

De Meester van Innosilicon A6+ LTC heeft één van de hoogste geluidsniveaus in de markt. Het heeft een geluidsniveau van 82db. Dit beïnvloedt niet de efficiency van het apparaat of het niveau waarbij het apparatenwerk, of zelfs tot om het even welk die verlies bijdraagt door het apparaat onder ogen wordt gezien. Dit toont aan dat het apparaat geen opstelling in een woonwijk kan zijn. De Meester van Innosilicon werd A6+ LTC ontworpen efficiënt om in verrichtingen te zijn, maar het werd niet gebouwd aan lager lawaai. Voor nieuwe mijnwerkers, is het niet raadzaam aan opstelling dit apparaat in een woonwijk.

 

De Machtsconsumptie van de Meester van Innosilicon A6+ LTC toont aan dat het apparaat met lage machtsconsumptie komt. De lage machtsconsumptie toont aan dat het apparaat geen hoge voeding vereist, en als dusdanig, is het zeer geschikt voor de mijnwerkers. De mijnwerkers besteden geld in het kopen van elektriciteit die het apparaat in zijn verrichtingen zou gebruiken. De elektrische kosten dragen tot de macht bij kostten dat het apparaat zou moeten kunnen behoorlijk functioneren

 

De elektrische kosten zijn verschillend van plaats aan plaats, en deze kosten kunnen de rentabiliteit van de mijnwerkers beïnvloeden. Voor een apparaat zoals dit, betekent de machtsconsumptie dat het apparaat een laag machtsapparaat zou vergen kunnen functioneren en als zulke zal de nodig voeding minder zijn. Dit zou lager de mijnwerker verminderen en zou dan niet de apparatenrentabiliteit voor de mijnwerker beïnvloeden.

 

Het knoeiboeltarief van de Meester van Innosilicon A6+ LTC is 2.2Gh/s. Dit knoeiboeltarief komt met het feit dat het apparaat efficiënt zonder enige verliezen kan presteren. De efficiency van het apparaat is 0.955j/mh. Dit wijst erop dat het apparaat optimaal en efficiënt presteert. Dit betekent ook dat de apparatenefficiency niet door het tarief van de feitenknoeiboel wordt beïnvloed. Het werd ontworpen met dergelijke efficiency en minder knoeiboeltarief komen om eender welk verlies te vermijden dat zich kan voordoen wanneer het apparaat in zijn verrichting is.


Het is één van de voordeligste Litecoin-mijnwerkers met een winstverhouding van 135804 percenten.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

de Mijnwerker Ltcmaster 1.23G van 1500W Innosilicon A6 met Scrypt-het Hakkenalgoritme 0de Mijnwerker Ltcmaster 1.23G van 1500W Innosilicon A6 met Scrypt-het Hakkenalgoritme 1

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.