Het Algoritme van de Mijnwerkersmachine innosilicon A4+ 620MH 750W Scrypt van Litecoinltc

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Innosilicon
Modelnummer A4+
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Knoeiboeltarief 620MH/s Algoritme Scrypt
Productgrootte 350*125*155mm Machtsconsumptie 750W
Steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG Gewicht 4.20KG
Hoog licht

De Mijnwerker Machine van Litecoinltc

,

Innosilicona4+ LTC Mijnwerker Machine

,

De Mijnwerker van Scryptinnosilicon A4+

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Mijnwerker Machine, Scrypt-Mijnbouw Innosilicon A4+ 620m 750W van Litecoinltc

 

Productnaam Innosilicon A4+ steunmuntstuk LTC/DGB-SCRYPT/XVG
Knoeiboeltarief 620MH/s Productgrootte 350*125*155
machtsconsumptie 750W gewicht 4.20KG
Algoritme Scrypt netwerkverbinding Ethernet

 

Ongeveer deze mijnwerker

Innosilicona4+ LTCMaster mijnwerker met 620 MH/s-knoeiboeltarief bij 750 w-machtsconsumptie. Rand-Scrypt, DGB-Scrypt, Einsteinium, Litecoin, Florijn, mijnwerker GameCredits, Dogecoin, Viacoin, en horde-Scrypt compatibel met Scrypt-het hakkenalgoritme.

 

Innosilicon is een reus in de crypto mijnbouw. Opgericht in 2013, heeft Innosilicon meer dan 12 jaar van ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van IP/IC. Onlangs, produceert Innosilicon Toepassings Specifieke mijnbouwapparaten Van geïntegreerde schakelingen en veelvoudige types vrijgegeven. De mijnwerkers werken met verschillende algoritmen zoals Scrypt, X11, Equihash, sha-256.


Ongeveer A4+
A4+ is een andere van de mijnbouwapparaten van Scrypt van Innosilicon. Uitgerust met een hoogste knoeiboeltarief van 620Mh/s en machtsconsumptie van 750W, was A4+ de leider van zijn mijnbouwinstallatie op het tijdstip van versie. Het is drie keer ongeveer efficiënter en productief dan zijn voorganger, A4 Dominator, die een knoeiboeltarief van 28 Mh/s en machtsconsumptie van 1080W heeft. Onlangs, is Litecoin populaire toe te schrijven aan zijn algoritme en snellere transacties geworden. In antwoord op dat, gaf Innosilicon LTCMaster-reeks vrij, die de modellen van A4, van A4+, van A6, en A6+-bevat. Deze mijnwerkers werden uitdrukkelijk gemaakt voor mijnbouw Litecoin.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

Het Algoritme van de Mijnwerkersmachine innosilicon A4+ 620MH 750W Scrypt van Litecoinltc 0Het Algoritme van de Mijnwerkersmachine innosilicon A4+ 620MH 750W Scrypt van Litecoinltc 1

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.