de Consumptie van de de Mijnwerkers3344w Macht van 88T M30s Whatsminer Bitcoin 512 Beetje

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Whatsminer
Modelnummer M30s
Min. bestelaantal overeen te komen
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Algoritme Sha256 Machtsconsumptie 3344w
Hashrate 88T Videogeheugencapaciteit 512MB
Materiaal Metaal Geheugeninterface 512 beetje
Hoog licht

De Mijnwerker van M30swhatsminer Bitcoin

,

de Mijnwerker van 88T Whatsminer Bitcoin

,

MicroBT Whatsminer M30s

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Whatsminer Bitcoin M30S 84t 86t 88t 90t 92t met de Mijnwerker van Sha256 Asic BTC

 

Algoritme Sha256
Hashrate 88T
Machtsconsumptie 3344w
Videogeheugencapaciteit 512MB
Encryptie Ja
Chipsetfabrikant ATI
Type M30s Whatsminer
Het Type van outputinterface DVI
Classificatiemacht > 1000W
Materiaal Metaal
Stijl Rechthoek
Geheugeninterface 512 beetje
Videogeheugentype Ddr
Interfacetype Usb

 

Ongeveer deze mijnwerker

 

In April 2020, gaf MicroBT, één van de belangrijke crypto bedrijven van de mijnbouwhardware, MicroBT Whatsminer M30s, eerste in zijn M30-reeks vrij. Het was duidelijke MicroBT bedoelde zaken dit keer, zoals aangetoond in de verbeteringen van de oudere M20s-versie en de brede toejuiching die de versie volgden. MicroBT heeft snel een reputatie voor het zijn één van de belangrijke materiaalleveranciers in de ruimte, met een verplichting aan transparantie en betrouwbaarheid gebouwd.

 

Zij zijn de noodzakelijke backbone van Bitcoin, en hun producten zouden de eerste keus van om het even welk landbouwbedrijf moeten zijn. MicroBT M30s is ASIC ontginnend hardwaremachine, die met algoritme sha-256 werkt. Whatsminer M30s kan hoogste muntstukken zoals Bitcoin (BTC) ontginnen, Bitcoin-Contant geld (BCH), maar het is ook bekwaam en Onverbrekelijk aan mijnmuntstukken zoals TerraCoin (TRC) (UNB), om enkelen te vermelden. M30S was één van de eerste mijnwerkers om het begin van 3x-Joule per Terahash-generatie op te scheppen.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

de Consumptie van de de Mijnwerkers3344w Macht van 88T M30s Whatsminer Bitcoin 512 Beetje 0de Consumptie van de de Mijnwerkers3344w Macht van 88T M30s Whatsminer Bitcoin 512 Beetje 1

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.