De gebruikte Mijnwerker van M20s Whatsminer Bitcoin

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Whatsminer
Modelnummer M20S
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Algoritme Sha256 Machtsconsumptie 3260w
Hashrate 68TH/S Geheugenklok (Mhz) 60MHz
Materiaal Metaal Geheugeninterface met 128 bits
Videogeheugentype DDR5 Classificatiemacht > 1000W
Hoog licht

De gebruikte Mijnwerker van Whatsminer Bitcoin

,

de Mijnwerker van 68T Whatsminer Bitcoin

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De gebruikte Asic-Machine van de Mijnwerkers whatsminer DDR5 M20s 68T 3260w Bitcoin Mijnbouw met PSU

 

Beschrijving

Van MicroBtwhatsminer M20s (64Th/s) het Overzicht

In Mei 2019, lanceerde MicroBt goed hun - de bekende reeks van Whatsminer M20. Gezien als uiteindelijke win-win, succesvolle reproductie van de vroegere modellen van de reeksen van Whatsminer M10, bestond de M20-reeks uit M20, M21, M21b, M20s, en M21s. Alle mijnwerkers komen met de spaander van 8nm van Samsung, die productiviteit en efficiency toelaat.

Opgericht die in 2016, Shenzhen-is de Technologie van de Beetjemicro-elektronica (ook als MicroBt wordt bekend) één van de belangrijke Toepassings Specifieke (ASIC) producenten Van geïntegreerde schakelingen. Het bedrijf is in de productie en het ontwerp van high-end 28nm/16nm/7nm werkende spaanders en verstrekt ontwikkelingen/hulp in blockchaintechnologie, wolk gegevens verwerkend, en kunstmatige intelligentie.

Het MicroBT-bedrijf heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten over zijn specifieke spaanders en assistentproducten. Zij zijn één van de grootste ASIC-mijnwerkers verwerkende bedrijven.

Zij begonnen hun vlaggeschip Whatsminer, een Gebruiksklaar Bitcoin-materiaal van de Mijnbouwhardware, die eindgebruikers toestaan zich beginnen muntstukken op algoritme onmiddellijk te ontginnen sha-256 en bij de digitale munt gouden stormloop aansluiten. Wat dit populair maakte was het gemak van gebruik voor zelfs eerste keer mijnwerkers.

 

Specificaties

Uit al M20-reeks, heeft dit model het hoogste knoeiboeltarief. De verhouding van de machtsconsumptie is 48W/T. Met een machtsconsumptie van 3200W, is het een beetje aan de hoge partij, die rentabiliteit vermindert. Het gebruikt algoritme sha-256 om te werken en kan rond 40 muntstukken ontginnen. Maar de voordeligste muntstukken zijn Bitcoin (BTC) en Bitcoin-Contant geld (BCH).

Het is uitgerust met één de machtskoord van 16A 3×1.5mm (Nota: de machtsstop is specifiek voor 16A-hefboom, is de stop van de mijnwerkersmacht ook slechts voor 16A-de interface van het machtskoord) en keurt klassiek één enkel buisontwerp goed. Het heeft een grootte van 390x158x240mm en een gewicht van 11.4kg.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

De gebruikte Mijnwerker van M20s Whatsminer Bitcoin 0De gebruikte Mijnwerker van M20s Whatsminer Bitcoin 1

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.