de Mijnwerkers Innosilicon A10 Pro6g 720mh/S van 1300W ETH ASIC met GPU

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Innosilicon
Modelnummer A10 Pro6g
Min. bestelaantal overeen te komen
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Algoritme Ethash Hashrate 720mh/S
Machtsconsumptie 1300W Geheugeninterface met 256 bits
Geheugenklok (Mhz) 200Mhz Materiaal Metaal
Hoog licht

Hoge Prestatieseth ASIC Mijnwerkers

,

A10 Pro6g ETH ASIC Mijnwerkers

,

Innosilicona10pro 6g 720mh Asic Mijnwerker

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoge prestaties Innosilicon A10 Pro6g met GPU voor de Mijnwerker van ETH Asic

 

Vergeleken met BTC-mijnbouw, ETH-heeft de mijnbouw een hoger rendementvluchtigheid. Dit wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door twee redenen, is één de grote schommeling van prijsinkomen, is andere de schommeling van muntprijs.
ETH-de mijnbouwopbrengst bestaat hoofdzakelijk uit twee delen: prijsinkomen en blokbeloning. De DeFi-boom van de vloeibaarheidsmijnbouw in Juli en Augustus dit de prijsinkomen van de jaarzaag ETH groeien snel, en een bevoorrading via parachutage door de gedecentraliseerde uitwisseling Uniswap op 17 September zag prijsinkomen van ethereum 42.763 die dag.
Als vertegenwoordiger van blockchain 2,0, heeft ETH, de onderliggende openbare ketting, een groot aantal ontwikkelaars en gebruikers aangetrokken. Sporadisch, zal er nieuwe gameplay en innovatieve dingen, van crypto kat zijn, FOMO 3D aan de huidige vloeibaarheidsmijnbouw. Elke keer nieuwe verschijnt gameplay, ETH-zal het netwerk verstopt zijn, en de gehele prijs van de netwerkcommissie zal snel toenemen. Nadat de congestie altijd het voordeel van de STILLE ETH-mijnwerkers is die een fortuin hebben gemaakt.
 

 

Product Paramenters
Productnaam
Innosilicon A10 PRO6g
Hashrate M h/s
720MH/S
Machtsconsumptie
1300W
Muntstuktype
ETH

   Videogeheugentype

 

Ddr

   Interfacetype

 

Usb
Algoritme
Ethash

 

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

de Mijnwerkers Innosilicon A10 Pro6g 720mh/S van 1300W ETH ASIC met GPU 0de Mijnwerkers Innosilicon A10 Pro6g 720mh/S van 1300W ETH ASIC met GPU 1de Mijnwerkers Innosilicon A10 Pro6g 720mh/S van 1300W ETH ASIC met GPU 2de Mijnwerkers Innosilicon A10 Pro6g 720mh/S van 1300W ETH ASIC met GPU 3

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.