van 860W ETH ASIC Pro5g 500MH/S Lage de Machtsconsumptie van de Mijnwerkersinnosilicon A10

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Innosilicon
Modelnummer A10Pro
Min. bestelaantal overeen te komen
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Hashrate 500MH/s (±5%) Machtsconsumptie 950W (±10%, op muur, met 93%-efficiencytemperatuur PSU, 25℃)
Geheugeninterface met 256 bits Geheugenklok (Mhz) 200Mhz
Materiaal Metaal Omgevingstemperatuur 0°C aan 40°C
Hoog licht

de Mijnwerkers van 860W ETH ASIC

,

A10 de Promijnwerkers van 5G ETH ASIC

,

Innosilicon A10 Pro5g

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Innosilicona10 Proeth Mijnwerker With 5G 500MH/S 860W voor ETH-Mijnbouw

 

Het spreken over het graven van Ethereum-de eerste reactie van iedereen is de mijnbouwmachine van de grafiekkaart, is het waar dat het grootste deel van de markt in het graven Ethereum de mijnbouwmachine van de grafiekkaart zijn, maar de „Koning van de Ether“ A10 is hoogst geprijst voor zijn stabiele prestaties, superieur energierendement, en met zijn sterkere dan drie keer het energierendementvoordeel in de markt. Nochtans, verhoogt de mogelijke algoritmeuitbreiding van Ethereum momenteel de potentiële risico's van gebruikers. Om deze reden, voltooide de kern de planning en de lay-out vooraf van A10-de uitbreiding van de mijnbouwmachine om klanten te helpen aan de uitbreidingsrisico's het hoofd bieden en echt onbezorgde mijnbouw bereiken. En krachtige lancering een nieuwe generatie van 5G-versie van de bewegingsa10pro reeks van de ethereummijnbouw. Het enige voordeel van dit model is dat het lage machtsconsumptie en de hoge waarde van de berekeningsmacht heeft.

De kern A10PRO, 500M, de rekencapaciteit is direct tweemaal dat van de grafiekkaart, in het geval van ingebouwde programmatuurverbetering, kan de rekencapaciteit met ongeveer 10% worden verhoogd, is een professioneel model van de ethereummijnbouw, momenteel zijn er nog zeer weinig gebruikers die spaandermachine met behulp van om Ethereum te graven, is de marktruimte van Ethereum zeer groot. En als er geen elektriciteitsvoordeel is, is het moeilijk om BTC-machines te graven dit jaar. De kleine muntstukken zijn het heersende stromingsleger geworden. De gemengde kleine muntstukken in de marktstormloop uit, en het is gemakkelijk om in de kuil te krijgen. Daarom is het verkiezen om ETH te graven een conservatieve en stabiele keus.

 

Product Paramenters
Productnaam
Innosilicon A10 PRO5g
Hashrate M h/s
500M
Machtsconsumptie
860W
Muntstuktype
ETH

   Videogeheugentype

 

Ddr

   Interfacetype

 

Usb
Algoritme
Ethash

 

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

van 860W ETH ASIC Pro5g 500MH/S Lage de Machtsconsumptie van de Mijnwerkersinnosilicon A10 0van 860W ETH ASIC Pro5g 500MH/S Lage de Machtsconsumptie van de Mijnwerkersinnosilicon A10 1van 860W ETH ASIC Pro5g 500MH/S Lage de Machtsconsumptie van de Mijnwerkersinnosilicon A10 2

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.