Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Goldshell
Modelnummer Kd-DOOS Pro2.6t
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 1-3 dagen na Betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Knoeiboeltarief 2.6T Algoritme Blake2S
Materiaal metaal Machtsconsumptie 230W
GROOTTE 178*150*84mm Netwerkverbinding Ethernet
Inputvoltage 100V-240V Gewicht 2KG
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken

 

Productnaam Goldshell kd-DOOS Pro steunmuntstuk KDA
Knoeiboel rate2 2.6T Productgrootte 178*150*84mm
machtsconsumptie 230W±5% gewicht 2KG
Algoritme Blake2S netwerkverbinding Ethernet

 

Ongeveer KD-doos pro:

1, wordt de kd-DOOS PRO specifiek ontworpen voor crypto mijnwerkers, Geen extra vereiste hulp, Geschikt voor huis, bureau, en diverse milieu's kunnen overal een mijnbouwplaats zijn.

2, Efficiënt mijnbouwsysteem: 1kd-DOOS PRO draagt de developedhigh-prestaties van Goldshell nieuwe gegevensverwerkingsspaanders, uitstekende en stabiele hashrate van 2.6TH/S, die mijnwerkers verstrekken de mogelijkheid om de nieuwe toekomst te onderzoeken.

3, Uitstekend lichaamsontwerp: De gehele mijnwerker is gevoelige ontworpen, wat veiliger en geschikter is. Tegelijkertijd, is de compacte grootte ook gemakkelijker te plaatsen, besparend plaats.

4, Uitstekend lichaamsontwerp: De gehele mijnwerker is gevoelige ontworpen, wat veiliger en geschikter is. Tegelijkertijd, is de compacte grootte ook gemakkelijker te plaatsen, besparend plaats.

Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 0Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 1Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 2Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 3Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 4Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 5Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 6Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 7Nieuwe KD-DOOS Pro2.6t Goldshell KDA ASIC Mijnwerker 230W voor KDA-muntstukken 8

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.