Geen van de Mijnbouwasic van Algoritmebitcoin Machine Ebang Ebit E12 vierenveertigste 2508W

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Ebit
Modelnummer E12
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details Het pakket van de kartondoos
Levertijd 2-5 dagen na betaling
Betalingscondities USDT
Levering vermogen 10000 Stuk/Stukken per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Knoeiboeltarief 44TH/s Algoritme Nr
Machtsconsumptie 2508W Interfacetype USB 3,0
Videogeheugentype DDR4 Het Type van outputinterface DVI
Hoog licht

Geen Machine van de Mijnbouwasic van Algoritmebitcoin

,

De Machine vierenveertigste van ASIC van de Bitcoinmijnbouw

,

Ebang Ebit E12

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Metaalmateriaal van Ebangebit E12 vierenveertigste 2508W voor Bitcoin-Mijnbouw


Ongeveer deze mijnwerker
De mijnwerker van Ebangebit E12 die bij een maximum van 44TH/s-knoeiboeltarief met 2,5 van de machtskw consumptie kan produceren. BitcoinSV, LitecoinCash, dgb-SHA, BitcoinCashABC, Peercoin, Bitcoin, en mijnwerker horde-SHA compatibel met het hakken sha-256 algoritme.

De crypto mijnbouwwereld is volledig van de concurrentie, met reuzen die zoals Bitmain en Innosilicon om het even welke bedreiging voor hun overheersing verstikken. Het was vrij netelig voor een minder bekende fabrikant van de mijnbouwhardware om een effect in de industrie te maken. Het bedrijf van Zhejiangebang, een technologie-bedrijf dat in R&D in dienst neemt, productie, en telecommunicatieproducten, maakt deze mijnwerker. Proberend om de overheersing van de opmerkelijke fabrikanten van de mijnbouwhardware zoals Bitmain te breken, lanceerden zij de Ebit-reeks. De consumptie van de op-papiermacht voor de euro 12 Mijnwerker blijft bij 1980W. Deze waarde is daadwerkelijk.


Ongeveer Ebang Ebit E12
De Ebit-Mijnwerker E12 is rendabele en efficiënte mijnbouwhardware. Het heeft ontwikkeld overzicht, 10 nanometerspaanders — DW1233 — om een knoeiboeltarief van 44Th/s en machtsconsumptie van 50W/T. te bereiken. Om de temperatuur laag te houden en productiviteit te verbeteren, gebruikt Ebit 12 een onafhankelijke heatsink die de recentste technologie plakkend gebruikt. Dit apparaat heeft ook een veilig anti-losmaakt kader en een robuust kader om operationele stabiliteit en bescherming tegen schade te bieden.

Samsung vervaardigt het 10nm-gebruik van spaandersebang in hun Ebit-reeks. Aangezien de de industrienorm bij het creëren van en het gebruiken van 16nm-spaanders is, zijn deze 10nm-spaanders een verbetering en niet door fabrikanten wijd gebruikt.

 

Bedrijfbeschrijving:

Co. van de het Netwerktechnologie van Hunan Lanyue, Ltd is één van het vroegste professionele platform van het verkopen van bitcoin mijnbouwmachines in China meer dan 8 jaar. Wij zijn een professionele leverancier van Asic-mijnwerker, GPU-mijnwerker, Grafiekkaart, en Mijnwerkersdelen, zowel originele gloednieuwe producten, als gebruikte degenen, en altijd in voorraad!

 

Onze Voordelen:

  • 1500 vierkant onderzoekbasis en pakhuis in Shenzhen.
  • 300 vierkante Verkoopafdeling in Tchang-cha.
  • 300 Verkoop en R&D Geïntegreerd Bureau in Chengdu.
  • 100 personeelsleden, ervaren verkoop en R&D-persoon.
  • 8 jaar rijke ervarings in de Mijnwerkersindustrie

Onze dienst:

De mijnwerkers zijn aangepaste producten volgens het verzoek van de klant. De prijs zal met de schommeling van markt worden aangepast. Gelieve te investeren zorgvuldig en met ons vóór uw betaling te bevestigen. Zodra de aankoop wordt voltooid, betekent het de erkenning van het naverkoopbeleid zoals hieronder.

1. Geen terugbetaling en terugkeer na de betaling.

2. Een 180 daggarantie wordt verstrekt beginnend van de het verschepen datum als zij gloednieuwe zijn.

3. Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebrekkige mijnwerkers kunnen kostenloos worden hersteld als zij onder het Bitmain-garantiebeleid vallen. Na de garantieperiode, kunnen de machines ten koste van delen en arbeid worden hersteld.

4. Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

Geen van de Mijnbouwasic van Algoritmebitcoin Machine Ebang Ebit E12 vierenveertigste 2508W 0

FAQ
1. Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?
A: Als u tot steekproef moet opdracht geven voor het controleren, zullen wij uw steekproef na ontvangstbewijs van uw betaling en detail het verschepen informatie schikken. Normaal kan de steekproef klaar zijn in 2-3 dagen, en het verschepen tijd binnen 3-7 dagen door uitdrukkelijk.

2. Q: Hoeveel de Koeriersvracht voor de steekproeven zal zijn?
A: De koeriersvracht hangt van gewicht en kartongrootte, bestemmingen en andere met elkaar in verband brengende factoren af. Wij zullen u een citaat geven nadat u ons het adres vertelt.

3. Q: Hoe kan ik uw prijslijst krijgen?
A: Uw contactmanier zoals E-mail/Whatsapp/-Onderzoek aan gelieve te laten ons over. Wij zullen u contacteren en zullen zo spoedig mogelijk ons citaatblad naar u binnen 12 uren verzenden.